tiistai 1. huhtikuuta 2008

Ike lähti

Tässä aiemmin manailin jatkuvaa ja kyllästyttävää Ike-kirjoittelua, jota etenkin iltapäivälehdet olivat pullollaan. Kaikki oikeat ja tärkeät jäivät olemattomalle huomiolle.
No, nyt se ehkä vihdoin viimein loppuu, ainakin hetken päästä.
Typerä juttu kaikkiaan koko Ike-kohu. Näemmä se alkoi Kokoomusta kuitenkin puolueena jo haitata, eikä kai enää jäänyt muita vaihtoehtoja.
Iken tilalle saamme nyt sitten Stubbin, tuon ns. EU-asiantuntijan. Minkä ihmeen asiantuntijan?
Tuleva ulkoministerimme tunnetaan himokkaana nato-intoilijana, joka on kunnostautunut myös EU- ja USA-fanatismin saralla. Voi meitä.
Voisin veikata, että Suomen natottaminen saa tuosta valinnasta uutta vettä myllyynsä.
Onneksi suomalaisten vankka enemmistö on edelleen järjissään ja vastustaa Suomen Nato-jäsenyyttä. Onneksi myös Ike-kirjoittelu loppunee, tai ainakin reilusti vähenee, ja saamme lukea lehdistä ihan oikeitakin uutisia.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Älähän nyt väitä etteikö Sashalla olisi EU-kokemusta. STUBB hyväksyttiin ulkoministeriksi, jotta hän ei kykenisi EU-parlamentin virallisena kielikellona mennä valittamaan EU-parlamentin oikeistoryhmän puheenjohtajalle mitä rumaa Suomen ulkoministeri on kulloinkin sanonut. Onhan se toki valitettavaa että tämä hänen ainut hallitsemansa EU-parlamentaarinen vaikutuskanava nyt jää käyttämättä.
Ja sekös kykypuoluetta rupeaa kohta harmittamaan