tiistai 11. maaliskuuta 2008

Antamattomat ymmärtäjät

Mikä voisi olla sen ympäripyöreämpää, mitäänsanomattomampaa, periaatteettomampaa ja valtapyrkimysten täyttämämpää kuin SDP? Ei edes naapurimaiden sos.dem.puolueet!
Naapurimaissamme Sdp:n veljespuolueilla näyttäisi olevan edes joitain periaatteita jäljellä.
Jotain siitä vanhasta kunniakkaasta työväenpuolueesta, joka ajoi oikeasti vähäosaisten asiaa sortumatta täysin porvarilliseen ideologiaan, talouspolitiikkaan ja vallanhaluun unohtaen samalla ne tavalliset duunarit, köyhät, vanhukset, lapset ja kaikki, jotka eivät omillaan tule toimeen.
Katsokaa Ruotsiin, Saksaan tai muualle Eurooppaan.
Kaikki eivät voi olla olla oman onnensa seppiä, jotkut tarvitsevat myös apua ja sitä apua demokraattisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan on annettava. Kaikkien tulee tulla toimeen varallisuuteen ja tuloihin katsomatta.
Tämän ovat maamme demarit unohtaneet. Samalla he ovat unohtaneet lähtökohtansa.
Onko siis ihme, jos demareilla maassamme ei mene hyvin ja suuri osa kansasta jättää äänestämättä.
Se äänestämättä jättävien suuri joukko voisi olla vasemmiston äänestäjiä, jos he vain uskoisivat, että olisi olemassa vaihtoehto joka toisi heidän elämäänsä helpotusta. Tämä sama epäusko kostautuu myös Vasemmistoliittoon, vaikka siihen ei olisi aihetta. Vasurit kun, kummallista kyllä, samaistetaan demareihin. Vasemmisto oikeastaan on nykyisin Suomessa vain Vasemmistoliitto.
Demarit kyllä sanovat, että he puolustavat kaikkien ihmisten hyvinvointia, mutta entä teot?
Demarit, puheistaan huolimatta, unohtavat antaa sitä hyvinvointia kaikille.
Ei pitäisi antaa antaa ymmärtää, jos ei ymmärrä antaa.
Vasemmistoliitossa ei ole tätä ongelmaa.
Millä ihmeellä saisi ihmiset ymmärtämään, että Vasemmistoliitto on oikeasti vähäosaisten asialla ja että äänestämällä vasureita voi oikeasti muuttaa maailmaa ja parantaa vähäosaisten asemaa.

Ei kommentteja: