keskiviikko 12. maaliskuuta 2008

Porvarisosiaalitantat

On tosi makeeta ja mahtavaa, että porvaripuolueistakin löytyy ymmärtäjiä hoiva- ja hoitopuolen asioille, tavallisen ihmisen arkisille murheille, haja-asutusalueiden palveluiden kuten postien, kyläkauppojen, kyläkoulujen, liikenneyhteyksien ym. lakkauttamisien vastustamiseen, vesi- ja jätevesihuollon hoitoon, ympäristönsuojeluun ja jopa köyhien toimeentulosta huolehtimiseen!
Sitä kunnioitan suuresti ja siltä pohjalta olisi helppoa tehdä yhteistyötä.
Eipä luulisi näistä asioista porvareiden olevan kiinnostuneita. Jotkut porvarit oikeasti ovat, mutta ikävää on etteivät ko. puolueiden nokkamiehet sitä ole, paitsi sanoissa.
Sanat ovat yhtä ja teot toista.
Hienoa kuitenkin, että jotkut porvareista oikeasti ovat em. kaltaisten asioiden takana.
Olen myös nähnyt, että jotkut uskaltavat myös toimia sanojensa mukaisesti.
Tätä samaa uskallusta en ole havainnut demareissa. ”Tovereissa” oikealla ( Sdp:ssa) näyttää vallitsevan niin tiukka puoluekuri, että siellä ei sovi ”ylidemareiden” tahtoa vastaan pullikoida, vaikka se usein olisikin demareiden periaatteiden mukaista. Periaatteet lienee Sdp:ssa uhrattu jo ajat sitten valtapyrkimysten alttarille.
Ikävää on se, että äänestäjät hämääntyvät joidenkin porvarien vilpittömästä tahdosta toimia oikeiden asioiden puolesta ja siten auttavat äänillään valtaan juuri päinvastoin toimivat puoluejyrät.
Vaikea kuvitella Kokoomusta tai Kepua huolehtimassa köyhien toimeentulosta.
Vasemmistoliitto lienee mahdoton vaihtoehto.....vain onko?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa se Harrilta paatoksella. Vaikka vasemmiston periaate on vastustaa porvareita, olen sovinnainen ja myönnän, että moni oheisessa blogissa on totista totta. Luulen, että moni kokoomuslainen noita asioita kuitenkin allekirjoittaa. Onpa niitä täältä oikealta laidalta yritetty Koskissa hoitaakkin, mutta järjestelmällinen tenä on tullut demareiden ja sitoutumattomien taholta. Yrityksemme ovat jääneet yrityksiksi. Jospa nyt uusi aika koittaisi, viimeistään syksyllä.
koti.mbnet.fi/eerovee