torstai 14. helmikuuta 2008

Vasurit aluesairaaloiden puolella

Tuntuipa mukavalta olla tänään tekemässä hyviä päätöksiä.
Vasemmistoliiton Pirkanmaan piirijärjestö otti tänään kantaa julkisuudessa esiin tulleisiin suunnitelmiin keskittää leikkaukset Tampereelle.
Vasemmistoliitto ei pidä moisia kaavailuja oikean suuntaisena kehityksenä, vaan aluesairaaloiden toimintoja pitäisi päinvastoin tukea ja vahvistaa.
Mahdollinen kirurgian lopettaminen aiheuttaa haittaa sairaalatyölle.
Leikkaustoiminnot ovat olennainen osa aluesairaaloiden toimintaa ja niiden siirto Tampereelle heikentäisi olennaisesti niiden toimintakykyä.
Kannanotto toimitetaan pikaisesti lehdistölle julkaistavaksi. Saa nähdä uutisoiko Valkeakosken Sanomat sitä. Hivenen epäilen ettei.
Mielenkiintoista myös nähdä, milloin muiden puolueiden piirijärjestöt ottavat kantaa asiaan ja jos ottavat, niin millaisen. Epäilen, että esim. Kokoomuksella ja Demareilla ei ole kanttia puolustaa aluesairaaloita, koska niissä vaikuttaa niin vahvasti keskittämisuskoinen henki.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Vas.liitto on ihan oikealla asialla. VS tykkää kertoa mielellään demareiden asioista ja nyttemmin siitä näyttää tulleen Teuvon pää-äänen kannattaja. Muita, meitäkin, näytetään hylkivän. Kokomuksen on vähän ongelmallista vaikuttaa asioihin täältä Koskin kantilta, kun Teuvo ja Kottara aikanaan sopivat paikat. Yritämme
muulla tavoin puolustaa VALS:a.
koti.mbnet.fi/eerovee