perjantai 13. kesäkuuta 2008

Torilla

Tänään aamupäivällä oli vasuriporukka torilla kahvia ja valistusta tarjoamassa.
Väkeä oli ihan kivasti liikkeellä ja hyviä keskusteluja käytiin. Paavo soitteli välillä hanuria.
Tällaiset tilaisuudet on aina mukavia, kun ollaan ihmisten keskuudessa mielipiteitä kuulemassa ja ennen kaikkea tilaisuudessa kertoa omia mielipiteitämme muille. Niitä kun ei muuten julkisuuteen saada.
Paikallislehtihän ei juuri lainkaan kerro meidän näkemyksiämme, joten ainoa keino saada tekomme ja ajatuksemme muiden tietoisuuteen on mennä ihmisten luokse.
Toinen tapa saada julkisuutta on tehdä Vasuria, omaa lehteämme.
Näitä toimintatapoja pitää jatkaa, muuta mahdollisuutta ei ole, mikäli haluamme saada itseämme näkyviin.
Kun kerromme ihmisille teoistamme ja ajatuksistamme, niin palaute on pääasiassa positiivista. Olemme oikealla asialla, tavallisten ihmisten asialla. Jos ihmiset luulojen sijaan saisivat oikeaa tietoa, niin vaalivoittomme olisi varma ja varsin vaikuttava.
Ollapa rahaa, niin kannattaisi ostaa pois Aamulehti ja Valkeakosken sanomat...
Silloin olisi paljon helpompaa, kuten Kokoomuksella ja demareilla. Vaan mistäpä ne muutamat kymmenet miljoonat otettaisiin, kun ei ole Sukareita ja muita rahamiehiä avittamassa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Valtuusto ajaa tiedonvälitystä Alma Median katiskaan.Vai ajaako ?

Seurojen omat sivu poistuvat,ainakin niiltä jotka ovat käyttäneeet vanhaa ja hankalaa kaupungin tarjoamaa.Kaupunkihan lopettaa oman palvelimensa tarjonnan.

Pitäkääpä huoli siellä valtuustossa että paikkakunnan yhdistykset ja seurat voivat vapaasti valita omat blogipohjansa tarjolla olevista.Osa on ihan hyviä ja ilmaisiakin.

Eikä ole tarvetta hakeutua "maksullisiin" pohjiin. Tosin ne muutenkin keräävät sivutoimenaan mainosrahaa itselleen.

Poliittiset yhdistykset toki saanevat omat sivuformaattinsa puolueidensa kautta,niin uskon.

Anonyymi kirjoitti...

Muistaakseni olen joskus aikaisemminkin todennut Hooaa:lle, että paikallinen Kokoomus on samanlaisessa palstatilaboikotissa kuin tekin. Ei juuri mitään juttuja saa läpi. VS:n kestojuttuja ovat Kotikulma, elokuvateatterin talkoot ja Järvisen kommentiti asiasta kuin asiasta. Että se siitä.
koti.mbnet.fi/eerovee