torstai 14. toukokuuta 2009

Suvivirsi

Vaikka ateisti olenkin, niin aamupäivällä mieli teki laulaa Suvivirsi. Kevätlukukausi koulunpenkillä on nyt sitten ohi ja maanantaina alkaa työssäoppimisjakso Bemiksellä. Palkatonta työtä edessä koko kesä.
Eipä tuo opiskelu ollenkaan hassummalta ole tuntunut, varsinkaan kun tahti ei ole ollut turhan tiukka. On jäänyt kohtuudella aikaa muihinkin puuhiin. Muita puuhia on piisannut.
En ole oikein ehtinyt tännekään kovin usein kirjoittelemaan, kun pohtimista on piisannut vähintään riittävästi noiden luottamustoimieni ansiosta. Kouluverkko ei liene niitä vähäisimpiä asioita, joita on ratkaistava lähiaikoina. Se vaatii kyllä miettimistä, niin itsekseni, kuin etenkin vasuriporukassa. Vahvasti olen edelleen säilyttämässä kouluverkon nykyisellään.
Nyt olen sitten myös maakuntahallituksen jäsen ja se tietää kokouksia Tampereella vähintään kerran kuussa. Siellä käsiteltävät asiat eivät liene kovin pieniä ja yksinkertaisia. On siis uutta opittavaa edessä. Onneksi kykenen vielä oppimaan.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Mielestäni koulutyöryhmän mietintö oli surkea tai sitten se jäi ikään kuin kesken. Olen sitä mieltä, että nyt mietiskelylle on otettava tauko ja nollattava tilanne. Luulen, että ei-sosialistinen rintama on samaa mieltä. Saisipa Harri ainakin sen suhteen rauhallisemman kesän. Hyvää työintoa, toivoo Eevertti