lauantai 30. huhtikuuta 2011

Hauskaa vappua!

Hauskaa vappua kaikille. Vappu on työväen juhla, joten siis kaikki työväki ja persaukiset huomenna liikkeelle. Kirjoitukset tänne blogiini on nyt jääneet hiukka vähiin, mutta se on vain väliaikaista. Lisää viisaita sanoja kirjoittelen vastaisuudessa kyllä tälle palstalle kunhan taas aika koittaa. Toivottavasti armaat lukijat jaksatte odottaa. Ei mene varmaankaan kauaa. Juhlitaan vappua sitä ennen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Korkeintaan 6 kk Suomessa työskentelevät ulkomaalaiset eivät maksa Suomen tuloveroa penniäkään! Siksi Suomessa on kymmeniä tuhansia ylimääräisiä työttömiä, koska heidän työnsä vie verottomasti työskentelevä vierastyöläinen, erityisesti rakennusalalla.

Euro valuuttana saattaa romahtaa lähivuosina Kreikan, Portugalin ja Italian ylivelkaantumisen vuoksi. Jo syksyllä 2011 on pakko tehdä jotain (esim. erottaa eurosta ongelmamaat) Espanjan joutuessa vuorostaan sijoittajien pörssikeinottelun uhriksi. Velkakriisi on vasta alkamassa, ei loppumassa. Suomi on jo nyt sijoittanut miljardeja euroja velkaantuneiden ulkomaiden tukemiseen. Hyvinvointivaltio lopulta romahtaa.

- Kaksikielisyys maksaa Suomelle 1-4 miljardia euroa vuodessa

- Ruotsalaismielisyyteensä kaatuivat presidentit Relander ja Svinhufvud
lyyxem.freehostia.com/1930.htm

Vähävaraisten torpparien ja muonamiehien ponnistuksilla syntyi Luukkaan eli Luukin kansakoulu Espooseen vuonna 1906. Jouluna 1907 C.G. Avellan teetti koulurakennuksen ympärille piikkilanka-aidan sekä karkotti kevätlukukauden alussa kouluun pyrkivät lapset pois.

http://suomenmaa.bravehost.com/

Lokakuun lopussa 1915 lähti suomalainen lähetystö Tukholmaan: senaattori Otto Stenroth, Samuli Sario, A. H. Saastamoinen ja Axel Lille. Aaro Pakaslahti kertoo tästä teoksessaan Suomen politiikka maailmansodassa. Ruotsin valtakunnanmarsalkka kreivi Douglas vaati Suomelta Pohjois-Suomea (Kemijoki rajaksi) ja tarjosi korvaukseksi "niin suuren osan Venäjän Karjalaa kuin se haluaisi".

Suomalaisten lähetystö ei kuitenkaan halunnut luovuttaa Pohjois-Suomea, mitä Ruotsi yritti anastaa vielä 1918.

lyyxem.freehostia.com/teljo.htm

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy muistaa, että vappu on myös ylioppilaiden juhla.

Anonyymi kirjoitti...

Hauskaa ja rattoisaa vappua myös Sinulle Harri!

Kiitoksia Sinulle, että olet jaksanut tehdä töitä köyhemmän kansanosan puolesta.

Tällä kertaa Pirkanmaalta Tampereen ulkopuolelta vasureiden kansanedustajaksi pääseminen oli täysin epärealistista, ja se tulee olemaan todella haasteellista jatkossakin, vaikka vasureiden kannatus hyvin suurella todennäköisyydellä tulee nousemaan seuraavissa vaaleissa.

Näyttää siltä, että Soinin takki kääntyy siinä tahdissa kuin hallitusneuvottelut etenevät. Ja demarit tulevat tekemään jälleen "heinäluomat".

"Unohdettu kansa" tulee jälleen petetyksi ja "rötösherrat" ja "seteliselkärankaiset" valtaavat jälleen "riisikupit".

Vaalien jälkeen hallituspuolueiden takit kääntyvät, vaalilupaukset petetään ja kuplat puhkeavat ja siihen saumaan tulee vasureiden iskeä. Kannatus on nousussa, substanssikysymykset ovat hallinnassa ja taktiikkaa on vielä aikaa hioa.

Yhteistyö on voimaa!