maanantai 8. elokuuta 2011

Vasemmistosta vaiettiin

Iltalehti kyseli tänään puolueiden päättäjiltä, pitäisikö hallitusohjelma avata uuteen mietintään. Kysymystä perusteltiin taloustaantuman uhalla, koska monien Euroopan maiden ja USA:n taloustilanne on heikentynyt merkittävästi ja pörssikurssit tulleet nopeaa tahtia alas.

En ota kantaa Iltalehden kysymykseen, mutta sen sijaan Iltalehden tapa valita vastaajat kyselyynsä ei ansaitse kovin korkeaa arvosanaa. Taas kerran Vasemmistoliitto sivuutettiin ikään kuin koko puoluetta ei olisi olemassakaan. Sen sijaan kaikkien muiden puolueiden mielipiteistä oltiin kiinnostuneita, vaikka Vihreät, Rkp ja Kristillisdemokraatit ovat selkeästi Vasemmistoliittoa pienempiä puolueita. Tällä tavallako Iltalehti ymmärtää tasapuolisuuden ja objektiivisen tiedonvälityksen? Melko reilua?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistoliittohan on nykyään demareiden apupuolue. Siis mitäpä sitä enää erikseen kysymään, kun vastaus on joka tapauksessa selvä.

Timo Mäkitalo kirjoitti...

Vihreät, RKP ja Kristilliset ovat toimineet pitkään kokoomuksen apupuolueina. Siis miksipä niiltä on erikseen kysytty, kun vastaus on joka tapauksessa selvä.