keskiviikko 22. heinäkuuta 2009

Tutkimustietoa

Iltapäivälehdet todella osaavat tehdä meidän kaikkien aivan ehdottomasti tarvitsemia tutkimuksia. Vai pärjäisimmekö sittenkin ilman noita tutkimuksia, selvityksiä ja listauksia? Tällä kertaa julkaistiin ”Jättiselvitys: Näin paljon autosi arvo laskee”. Juuri tuota tietoa olinkin kipeästi vailla! Aiemmin on useaan kertaan selvitetty missä päin Suomea on halvin bensa. Lehtien oletuksena ilmeisesti on, että kun saan tietää vaikka Läyliäisten Essolla olevan kaksi senttiä halvempaa polttoainetta, niin heti kohtahan ajan sinne tankkaamaan. Naurettavaa. On myös selvitetty mikä auto ruostuu nopeimmin, tai mikä tieosuus on tilastojen mukaan vaarallinen ja muita yhtä tärkeitä asioita. Kuinka olen pärjännytkään ennen ilman noita tietoja? Eikö maailmassa tapahdu enää mitään, että olisi ihan oikeita uutisia kerrottavaksi?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mukava tutkimus on tämäkin: kun hyttyset pörrää ympärilläsi,ja vieläpä pistävät,se kertoo seksuaalisesta tarpeestasi!
Olisko tämä ymmärrettävä niin, jos olet kaino, et valita hyttysistä, ja tietenkin toisinkin päin!
Kesäterveisin Leila

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä minä nyt toki ymmärrän bensan hintojen selvitykset eri puolella Suomea. Kun kulkee enempi matkoja muutaman sentin hinta tuntuu jo pussissakin. Kyllä minä ainakin tankkaan tankin täyteen Kärsämäellä 4centtiä halvenpaa bensaa mieluummin kuin lähtiessä Ranualta kalliimpaa bensaa.
Samoin tiedotteet teiden vaarallisuudesta, osaa ottaa huomioon niitä lähestyessä.
Kyllähän esim. tänäänkin tuli juttua radiosta mm.politiikan mädännäisyydestä tänä päivänä. Satakunnan lehdestä löytynee enempi tietoa asiasta.
Eiköhän sitä tietoa tule niin mielenkiintoista kuin mielenkiinnotontakin, riippuu kuulijan mielialasta ja kuuntelusta.
t Leila