sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Kokoustamista

Tämä viikonloppu menikin aika tiiviisti erilaisten kokousten merkeissä. En kerinnyt edes juopottelemaan, vaikka ei kai se niin vaarallista kuitenkaan ole. Eilinen aamupäivä kului Vasemmistoliiton piirikokouksen merkeissä Tampereella. Ilahtuneena panin merkille, että paikalla oli harvinaisen paljon väkeä, etenkin nuorempaa polvea. Jouduimme jopa äänestämään ehdokkaista puoluevaltuustoon. Varsinaisen valinnan tekee ensi kesän puoluekokous. Otimme kantaa useampaan asiaan. Vasemmistoliitto haluaa säilyttää maksuttoman opetuksen ja TV2:n Tampereella ja turvata Yleisradion rahoituksen siten, että se ei rasita pienituloisten kukkaroa.
Iltapäivällä sitten perustettiin tukiryhmä hoitamaan allekirjoittaneen eduskuntavaalikampanjaa. Tukiryhmää vetää Timo Vilberg ja varapuheenjohtajana toimii Maija Kuivasto. Tilaisuus oli hyvä, ideoita kehiteltiin ja väki innostunutta. Väkeä kyllä tarvitaan pirun paljon vielä lisää pitkin Pirkanmaata. Ja rahaakin olisi hyvä olla. Mutta kyllä se siitä.
Tänään sitten oli Valkeakosken Vasemmistoliiton vuosikokous. Esko Laakso ei enää johda porukkaamme, vaan uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Jari Salmi. Onnea Jarille ja kiitokset Eskolle pitkästä ja uutterasta työrupeamasta.
Kokousputki jatkuu huomenna kaupunginhallituksen kokouksella ja tiistaina maakuntahallituksen kokouksella. Pakarat tässä joutuvat koville.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa hyvä siihenkin tottua, nimitäin herrojen vaivaan, jossa
istumalihakset joutuvat koetukselle. Ettei vaan Harrille ole tullut oireita "herravaivasta".
On niin monessa päällepäsmärinä eli työnantajan housuissa.