tiistai 30. joulukuuta 2008

Juutalaisnatsit

Kyllä taas hämmästyttää miten yksi valtio maailmassa voi toimia mistään välittämättä, enkä nyt tarkoita Amerikan Yhdysvaltoja, joka sekin tekee mitä lystää muusta maailmasta piittaamatta.
Israel näemmä saa kaikessa rauhassa pommittaa, tuhota ja tappaa siviilejä kaikessa rauhassa.
Jos joku muu valtio maailmassa toimisi Israelin tapaan, niin USA olisi sen jo laittanut mieleiseensä ojennukseen pommein ja taloudellisin pakottein ja vienyt johtajat Guantanamoon kidutettavaksi. Maailmanpoliisi USA:lle näemmä sopii pitää yllä hampaisiin asti aseistautunutta liipaisinherkkää pikkusheriffiä lähi-idässä, eikä siinä silloin paina hiukkaakaan ihmishenget, inhimillisyys, oikeudenmukaisuus tai muut sellaiset Bushille vieraat arvot.
Rasistivaltio Israel on muodostanut Gazan alueesta maailman suurimman gheton, kuten Länsirannankin kaupungeista. Alueet ovat täysin eristettyjä vailla ruokaa, lääkkeitä, elinmahdollisuuksia, Israelin ajoittain salliman kansainvälisen avun armopalojen varassa. Hidasta hivutusta Varsovan gheton tapaan. Hyvin on Aatun opit muistissa.
Ihmiset elävät toivottomuudessa, ovat eläneet jo vuosikymmeniä. Siitä seuraa vain loputonta vihaa heiltä maan anastaneita kohtaan. Sellaisessa tilanteessa kiviä varmasti heitellään, kun ei tehokkaampia aseita ole. Israelilla on, kiitos USA:n raha- ja aseavun.
Kostona ”luvatun maan sankarit” pommittavat amerikkalaisilla hävittäjillä kouluja, sairaaloita, hallintorakennuksia ym. siviilikohteita raunioiksi. Siviilejä tapetaan raakalaismaisesti sadoittain, mutta yhtään Hamasin taistelijaa ei varmaankaan kuole. Kosto on absurdi, hyttynen yritetään tappaa tykillä.
Eivät toki Hamasin miehetkään mitään rauhanlähettiläitä ole, päinvastoin. Kiihko on kiivasta puolin ja toisin. Vain toisella osapuolella on kykyä tuhota toinen totaalisesti.
Moni ajatteli aikanaan, että Israelista juutalaiset lopulta saavat oman maan itselleen, jossa he voivat elää rauhassa naapuriensa kanssa. Moni ajatteli varmaan myös, että he ovat oppineet jotain aikanaan saamastaan kohtelusta natseilta. Näyttää siltä, että he oppivat ainoastaan natsien menetelmät. Surullista.
Juice lauloi:
Itäisten maiden viisaat miehet
jouluksi saa
sodan julistaa

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Harri,

Tarkoittaisit vain USA:ta. Sillä Israeli olisi hampaaton ilman USA:n tukea ja aseita. Israeli on USA:n etäispääte Lähi-idässä, sen rautanyrkki alueen öljyvaroja hallittaessa. Siinä "muutamalla" arabilla ei ole mitään merkitystä, kun "vapautta" vaalitaan alueella.
Muuten missä mahtanee olla rauhankyyhkymme Ahtisaari? Eikö hän kannatakkaan terrorismin vastaista sotaa? Nyt olisi oiva tilaisuus tuomita terrori rauhanlähettilään arvovallalla. Tai missä on aina valmis ulkoministerimme Stubb. Hänhän voisi julkisesti tuomita Israelin massiivisen teurastuksen.
Taitaa olla turha toivo. Israelin tuomitseminen olisi samalla tuomio USA:n valtionterrorille Lähi-idässä - ja Suomen Natohankkeelle.

Hyvää Uutta Vuotta!

Pärjäämisiin,
Mykkä Todistaja