lauantai 12. joulukuuta 2009

Puuhailua

Tässä on ollut pari puuhapitoista päivää. Eilen tuli yökylään kaksi pientä vintiötä että vanhempansa pääsivät pikkujouluihin. Heillekin virkistys ja irrottautuminen arjesta teki varmaan terää.
Aina se vaan hämmästyttää miten paljon virtaa noissa nassikoissa voikaan piisata. Jospa itselläkin olisi edes joskus moinen energialataus. On nuo pikkupojat mukavia, vaikka ei tällä ikää enää joka päivä jaksaisi askaroida nassikoiden kanssa.
Aamulla olimme pari tuntia vasuriporukalla Sointulan ostarin aulassa tarjoilemassa glögiä, pipareita ja Kansan Uutisten Viikkolehteä. Väkeä ei nyt ihan ruuhkaksi asti ollut, mutta tasaiseen tahtiin sai silti mukeja täyttää. Lehtiä olisi voinut olla enemmänkin, koska loppuivat kesken. Mukavaa jutustelua ihmisten kanssa ja toivon mukaan myös positiivinen mielikuva meistä kirkastui. Tilaisuus oli kaikkiaan ihan onnistunut. Tuollaisia pitää järjestää vastaisuudessa vähän tiuhempaan tahtiin. Vasurit taitavat olla ainoa porukka, joka kahvituksia järjestää muulloinkin kuin vaalien alla. Viikon päästä lauantaina ollaan sitten Koskikaran edessä. Toivottavasti silloin ei ole ihan hirmuinen pakkanen.

Ei kommentteja: