keskiviikko 2. kesäkuuta 2010

Inhat itikat

Jotkut uskovat jumalien luoneen maailman ja kaikki sen elolliset olennot. Jos noin on, niin kyllä minusta jumalat ovat aika ilkeämielisiä. Jos itse olisin jumala, niin jättäisin kyllä luomatta kaikki ainakin kaikki käärmeet, iilimadot, hiv-viruksen ja ennen kaikkea itikat. Ja jos olisin itikat jostain sattuman oikusta luonut, niin ainakin olisin tehnyt niistä mettä ja hunajaa imeviä elukoita. Nyt nuo maailmamme vähäpätöiset otukset aiheuttavat niin suunnattoman paljon kiusaa muille viattomille luontokappaleille, kuten ihmisille. Jumalana olisin luonut enemmän esimerkiksi perhosia ja vompatteja. Sääli etten ole jumala.
Voin olla väärässä, mutta tuntuu vahvasti siltä, että tänä vuonna noita inhoja itikoita on tavallista runsaammin. Tänäänkin pihalla puuhastellessani paita hiestä märkänä ansaittua lepotaukoa viettäessäni nuo pikkuriiviöt olivat verenhimoisesti heti kimpussani. Ja vaikka mitä erilaisimpia luontokappaleita haluankin suojella ja varjella, niin nuo pirun riivaamat pikkupaholaiset eivät sympatiaani mitenkään ansaitse. Sinänsä on miellyttävää havaita, että edes joku himoitsee kehoani..

2 kommenttia:

Timo Mäkitalo kirjoitti...

Minä uskon jumalasta vain hyvää... Epäilen että Saatana loi nämä mainitsemasi vitsaukset siinä oivallisessa raossa seitsemäntenä päivänä kun jumala hengästyi ja otti torkut.

Anonyymi kirjoitti...

Eipä mene sullakaan hyvin..