maanantai 8. syyskuuta 2008

Arvelin oikein

Oikein arvelin eilen, että tänään valtuustossa riittää juttua ja aloitteita.
Kysymyksiä kaupunginhallitukselle esitettiin kolme kappaletta, minäkin yhden.
Kysyin, että mihin toimenpiteisiin aiotaan ryhtyä terveyskeskuksen ajanvarauksen saamiseksi sujuvammaksi ja olisiko mahdollista siirtää se takaisin Valkeakoskella hoidettavaksi.
Aloitteita oli viisi kappaletta. Vasemmistoliitto ehdotti Juusonrannan päiväkodin rakentamista helpottamaan erinomaisen huonoa päivähoitotilannetta.
Todella mielenkiintoinen oli Nurmon Mikon kysymys demareiden Pihlajaniemen mahdollisesta ostosta Valkeakosken Asunnot Oy:lle. Mikko oli kuullut sellaisia huhuja.
Jos huhuissa on perää, niin onpahan melkoisen törkeä juttu, uusi Kotikulma-tapaus.
Demarit pelastetaan taas konkurssista muiden rahoilla.
Olisinpa kuullut huhun ajoissa, niin olisin tehnyt samanlaisen kyselyn.
Valkeakosken Asunnot Oy on vuokrataloyhtiö. Ei sen tehtäviin kai kuulu kesämökkipaikkojen omistaminen. Jos kaupungin asuntoyhtiön rahoja pitää johonkin sijoittaa, niin ehdottomasti uusien vuokra-asuntojen hankkimiseen. Ei muuhun.
Ja vielä arvaus. Jos huhussa on perää ja kauppa tehdään, niin se tehdään vaalien jälkeisenä päivänä, 27.lokakuuta, kuten Kotikulma-kauppakin tehtiin heti vaalien jälkeen.
Loppukevennyksenä toteaisin, että ei kannata mennä maanantaina sieneen, koska viikonloppuna on niin harmittavan monet käyneet sienessä. Saalis jää siten laihaksi. On toki positiivista, että muutkin ymmärtävät hyvien ruoka-ainesten päälle.

Ei kommentteja: