sunnuntai 21. syyskuuta 2008

Demarit vasemmalle?

Katselin Valkeakosken Sosialidemokraattien nettisivuja ja ilokseni havaitsin, että demarit ovat tulleet Vasemmistoliiton linjoille. Demarit julistivat: ”Ei terveyskeskusmaksulle, ei päivähoitomaksujen korotuksille ja koulurauhaa”! Hienoa.
Olisiko niin, että demarit ovat kääntäneet kelkkaansa, vai ovatko nuo julistukset vain tyhjiä vaalipuheita? Epäilen jälkimmäistä.
Kun valtuusto päätti terveyskeskusmaksun käyttöönotosta, demarit äänestivät sen puolesta.
Vasurit olisivat halunneet säilyttää terveyskeskuksen maksuttomana.
Kun päätettiin päivähoitomaksujen korotuksista, demarit olivat korotusten kannalla.
Vasurit halusivat pidättäytyä korotuksista.
Kun koulujen lakkautuspäätöksiä taannoin tehtiin, niin demarit olivat niitä voimakkaimmin ajamassa. Vasurit olisivat jättäneet koulut rauhaan.
Nuo kaikki on todennettavissa pöytäkirjoista.
Tuollainen ihmisten pettäminen pännii.
Hämmästyttää moinen röyhkeys esittää asioita aivan toisin, kuin mitä teot ovat olleet.
Toivottavasti äänestäjätkin sen huomaavat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei kait siinä takkia tarvitse käänttä. Asiat on vain mietitty uudestaan ja todettu aikaisemmat päätökset hölmöiksi. Nyt otetaan uusi kurssi. Saa nähdä pitävätkö kutinsa. Mielipiteistäsi olen ainakin yhdessä asiassa samaa mieltä. Koulujen lakkauttamiselle pitäisi ottaa hyvin pitkä aikalisä.
koti.mbnet.fi/eerovee

Anonyymi kirjoitti...

Mooses Lipponen kankesi demarit käytännön politiikassa niin äärioikealle, että kokoomuskin punastui. Sieltä on Jutan vaikea tuoda demareita takaisin pelkillä katteettomilla puheilla. (Niitä niillä on aina piisannut). Vasta vastainen toiminta antaa osviittaa tulevasta. Mutta... Mutta. Mikäli vanha merkit paikkansa pitävät tulemme edelleen kohtaamaan räikeän ristiriidan puheiden ja tekojen välillä