perjantai 26. syyskuuta 2008

Vasemmalle tunkua

Mukava havaita, että Vasureiden ajatukset kelpaavat muillekin. Olemme siis oikealla asialla.
Vielä kun nuo kopiopoliitikot saisivat sanansa muutettua teoiksi, ettei kyseessä olisi pelkkä perusvennamolainen populismi.
Valkeakosken Perssuomalaiset ovat näemmä saaneet kotisivut aikaiseksi.
Kun sitä lueskelin, niin heidän ohjelmajulistuksensa oli suurelta osin kuin suoraan Vasureilta.
Miksi he siis eivät toimi Vasureissa, jos enin osa asioista on samoja? Isommalla ryhmällä saisimme enemmän aikaan. Vai onko sittenkin kyseessä vain reppavat puheet vailla todellista tarkoitusta?
Hivenen ristiriitaiseltakin julistus tuntuu, jos sitä vertaa menneiden vuosien tapahtumiin, joissa samat henkilöt ovat olleet osallisina.
Esimerkiksi toteamus: ”Ei ole järkevää että koulukiinteistöjä poltetaan ja jätetään tyhjilleen kun samaan aikaan toisaalla päivähoito järjestetään parakeissa ja lukio-opiskelijat ripotellaan muihin väliaikaistiloihin”
Ei olekaan järkevää. En lautakannassa kannattanut lukiolaisten siirtoa väliaikaistiloihin, sen sijaan Perussuomalaisten ehdokas sitä kyllä kannatti.
Toinen lainaus: ”Oman- tai puolueen edun ajaminen ei kuulu valtuustosaliin. Tällaiseen rappiolliseen toimintaan Perussuomalaiset tulevat puuttumaan ankaralla kädellä. Äänestämällä perussuomalaista tuet uutta avointa päätöksentekokulttuuria Valkeakoskella. Lupaamme tehdä parhaamme!”
Niinpä. Lupauksia kuulemme joka taholta. Muistutanpa vain siitä, mitä tapahtui viime vaalien jälkeen. Silloin nykyisiä Perussuomalaisia sitoutumattomien ryhmässä oli mukana kahmimassa kaksin käsin valtaa liittoutumalla demareiden kanssa, josta seurasi monenlaista kähmintää ja kotiinpäin vetoa mm. surullisen kuuluisa Kotikulma-kauppa. Siis turvattiin oman ryhmän ja demareiden etua. Se siitä avoimuudesta.
Yritän kuitenkin olla optimisti ja uskoa, että he oikeasti ovat siirtyneet Vasureiden linjoille. Vaikeaa se on, mutta yritän.
Eiköhän äänestäjien ole paljon varmempaa äänestää Vasureita. Me toimimme kuluttajansuojalain hengessä ja annamme takuun toimistamme Peruskoskilaisten parhaaksi.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Harri,

Varsinkin näin vaalien alla monien ehdokkaiden puheet tuntuvat olevan pahasti ristiriidassa tekojen kanssa. Selityksiä kyllä löytyy. Teot halutaan unohtaa. Tuskin se on yllätys, mutta se syö politiikan uskottavuutta. "Kaikki ne on samanlaisia" -kommentteja kuulee usein. Lienee joidenkin tarkoituskin, joilla usko markkinavoimien kaikkivoipaisuuteen on vahva.

Kannattaa siis tuoda esiin vaalikaudella tehtyjen isompien päätösten taustoja. Millä voimasuhteilla niitä on valtuustossa viety läpi, paljonko rahaa on liikuteltu ja mikä olisi ollut vaihtoehto. Nimiä esiin ketkä ovat mitäkin päätöstä kannattaneet.

Tämä palvelisi äänestäjiä, sillä viittaaminen pelkästään pöytäkirjoihin ei konkretisoi asiaa riittävästi. Harva äänestäjä kaivelee pöytäkirjoja.

Se haastaisi ehdokkaat konkreettiseen keskusteluun kunnallispolitiikan vaihtoedoista ja näin imagonluontiin jäisi vähemmän aikaa ja energiaa.

Mykkä Todistaja

Anonyymi kirjoitti...

Viimeksi tuo sakki oli demareiden helmassa, nyt he hakeutuivat Kepun helmaan. Kait se Kepu nyt sanelee, mitä perussuomalaisuus taroittaa.
koti.mbnet.fi/eerovee

Anonyymi kirjoitti...

Koululoautakunnan kokouksessa 13.9.2005 SDP:n Eteläniemi esitti Vallon koulun lakkautamista, jota silloinen demari Muukkonen kannatti. Asikainen teki vastaehdotuksen, joka raukesi. Asikainen jätti päätöksestä eriävän mielipiteen. Siitä se Vallon koulun kohtalo alkoi ja päättyi sananmukaisesti savuna ilmaan. SORRY:n koulukeskustelussa tuntui siltä, että Eteläniemi on kääntänyt takinsa pienten koulujen suhteen, ehkä vaalien alusajaksi.
Se siitä koujen polttamisesta. Niin, joka vanhoja muistelee, sitä tikulla silmään.
koti.mbnet.fi/eerovee

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkähän se äänestys valtuustossa mahtoi mennä Vallon koulua lakkautettaessa? Ketkä olivat säilyttämisen ketkä "polttamisen" kannalla? Tuskin se Muukkonen yksin asiasta päätti.
Muuten oliko "eerovee" Muukkosen vai Asikaisen kannalla valtuustossa?

Mykkä Todistaja

Anonyymi kirjoitti...

Mikään ei ole muuttunut.
Aatu poltteli aikoinaan kirjoja.
Koskissa poltellaan kouluja.
Samanlaisia "kulttuuritekoja" molemmat.

Anonyymi kirjoitti...

Hmmm...

Perussuomalaisten sivu oli varsin Tampere keskeinen. Silti siinä on kaupungin sivuilta linkki nimenomaan ja harkitun oloisesti : Valkeakosken perussuomalaiset.

No niin...

Paikallisen porukan pitäisi kyllä löytää oma identiteettinsä eikä matkustaa "Veltto Virtasen" kieseissä...

Olisi sivun saneeraamisen paikka...

- Piippukylän mies -

Anonyymi kirjoitti...

nyt sitten eeroveetä tikulla silmään