maanantai 3. marraskuuta 2008

Kommenteista

Muutama sana blogiini tulleista kommenteista. Kommentit ovat olleet mielenkiintoisia ja niitä on tullut ihan kiitettävän runsaasti. Kiitos teille kaikille siitä. Julkaisen vastaisuudessakin kaikki asialliset kirjoitukset, tulivat ne sitten nimellä tai nimettöminä. Sensuuria en ole harrastanut, enkä halua harrastaa vastaisuudessakaan, jos ei ole pakko. Viime aikoina on kuitenkin tullut muutama ikävänpuoleinen kommentti, jotka hipovat jo hyvän maun rajaa. Nimimerkin takaa, tai nimelläkään, ei ole asiallista esittää nimeltä mainituista ihmisistä sellaista, joka saattaa loukata.
Vastaisuudessa sen tyyppiset kommentit jätän julkaisematta. Muutoin toivon edelleen runsaasti kommentteja.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sinulle Harri.
t Leila

Anonyymi kirjoitti...

Todella asiallista tekstiä sanoo nimimerkillä "koettu on".Hyvä Harri!
koti.mbnet.fi/eerovee

Anonyymi kirjoitti...

Hieman hämilläni olen tästä "kohusta"... Selailtuani täällä olevia kommentteja, en mielestäni löytänyt kovinkaan loukkaavia kommentteja. Onko nyt kyseessä liian arkanahkaiset lukijat, jos ovat loukkaantuneet jostakin.
Siinä tapauksessa, että todella loukkaavaa tekstiä esiintyy, olen sensuroinnin puolella...

Anonyymi kirjoitti...

En tunnusta olevani kovin arkanahkainen. Jossain vaiheessa vain ns. astia tulee täyteen. Ei välttämättä enää jaksa ymmärtää jos toiseen kohdistuvaan, hänen omilla sivuillaan kirjoittamaani eriävään mielipiteeseen, puuttuu ulkopuolinen ihminen herjaavine juttuineen. Tässä tuli blogin pitäjällä virhearvio ( tai tahallinen)julkaistessaan niitä. On toki mukavaa omistaa ystäviä jotka puolustavat ja pitävät ystäviensä puolia. t Leila