maanantai 24. marraskuuta 2008

Kyllä

Pakko jatkaa eilistä teemaa. Vasurit eivät ole ei-puolue eivätkä kyllä-puolue, sen kummemmin kuin muutkaan puolueet. Vastustamme joitain asioita ja kannatamme joitain asioita, kuten muutkin puolueet. Eihän Kokoomuksellekaan käy köyhien toimeentuloturvan parantaminen, eli he siis ovat ei-puolue. Me kannatamme verohelpotuksia kaikkein köyhimmille. Kokoomus vastustaa niitä. Kokoomus on ei-puolue. Me haluamme hoitaa vanhukset kunnolla yhteiskunnan varoilla. Kokoomus haluaa jättää vanhukset markkinavoimien armoille. Kokoomus on ei-puolue.
Vasurit kannattavat demokratiaa, yhteisvastuuta, solidaarisuutta, ihmisistä välittämistä ja markkinavoimien vapaan mellastamisen suitsimista. Vasemmistoliitto on tavallisen ihmisen asialla, ympäristönsuojelun puolella, demokratian kannalla. Vasemmistoliitto on noissa asioissa kyllä-puolue.
Ei-puolue olemme siinä mielessä, että vastustamme ahneutta, oman edun tavoittelua, köyhien kyykyttämistä, rikkaiden suosimista, tasa-arvon väheksyntää ja valheellisten vaalilupausten antoa. Noita ei-asioita jokainen järkevä ihminen vastustaa. Vasurit ovat siis oikeasti oikeiden asioiden puolella, oikea kyllä-puolue. Myös vaalien välillä.

Ei kommentteja: