perjantai 14. marraskuuta 2008

Käyrä käy

Pakko myöntää, että joskus EU kykenee tekemään järkeviäkin päätöksiä. Eurobyrokraatit ovat vihdoinkin havainneet, että kurkku on kelvollista syötäväksi vaikka se olisi käyräkin. Tähän asti direktiivillä on vaadittu kurkun olevan likimain suora. Tulipahan tuollakin direktiivileikillä työllistettyä Brysselissä jokunen kallispalkkainen paperien pyörittelijä. En ole havainnut käyrää kurkkua suoraa huonommaksi omissa makuvertailuissani ja lopputuotoskin on näyttänyt samalta. Nyt voin tästedes hyvällä omallatunnolla ja EU:n siunauksella nauttia kaikenmuotoisista kurkuista. Nyt on myös paljon mukavampi maksella jäsenmaksua suureen ja mahtavaan EUvostoliittoon.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei Harri,

Oikotieto.fi on uutisvahti-sivusto, jolla on jatkuvasti päivittyviä linkkejä sekä uutisiin että ajankohtaisia tapahtumia kommentoiviin blogeihin.

Haluaisitko sinä saada Oikotieto.fi -sivulle linkin omaan blogiisi?

Se onnistuu, jos sinä sijoitat oman blogisi etusivulle linkin Oikotieto.fi -sivustolle (ja ilmoitat minulle siitä).

Niin kuin varmaan tiedät, tällainen linkinvaihto tuo lisää kävijöitä ja nostaa kummankin sivuston arvoa hakumoottoreiden silmissä.

Mallina linkistä sivustollesi laitoin väliaikaisen linkin blogiisi. Näet linkin, mikäli sinun viimeisin kommenttisi on riittävän tuore, sillä linkit ovat listassa uusimman artikkelin aikaleiman mukaisessa järjestyksessä.

Parhain terveisin
Esko Särkkälä

esko@oikotieto.fi