tiistai 20. tammikuuta 2009

Kokouksia

Tulin valituksi kaupunginhallitukseen ja eilen oli ensimmäinen kokous. Eipä ollutkaan mikään pikainen asialistan läpikäynti. Kokous kesti neljä tuntia. Jos kaikki hallituksen kokoukset kestävät aina noin kauan, niin voin vakuuttaa, että parin vuoden päästä istumalihakseni ovat parkkiintuneet kestämään mitä vain. Tai sitten takataskujeni väli kasvaa vähintään metriseksi.
Tänään olin sivistyslautakunnan kokouksessa kaupunginhallituksen edustajan ominaisuudessa. Huomenna on sitten valtuustosopimusta pohtivan ryhmän palaveri ja torstaina Sak:n paikallisjärjestön hallituksen kokous. Viikonloppuna menen Lautsiaan Vasemmistoliiton piirijärjestön kokoukseen ja seminaariin.
Istuntoja riittänee lähiaikoina vähintäänkin riittävästi. Sama tahti jatkunee myöhemminkin.
Tarkoitukseni ei suinkaan ole valittaa. Päinvastoin. Nuo ovat mielenkiintoisia juttuja, joissa haluan olla mukana. Onneksi nyt on aikaa, eikä tarvitse ajatella esim. yövuoroon menoa, koska ei tätä jaksaisi muuten. Ainakaan pitkään.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kulkee....

Henkinen pakko pistää avautumaan.
Olen tuntenut Harrin "mopoajoista"-alkaen.1975 aloitettiin ammattikoulu.SKDL:n äijällä oli jo silloin valmiit mielipiteet maailman menosta.
Sitten kun saavutettiin täysi-ikäisyys ja työmarkkinat avautuivat aikuisten hommiin.Siihen aikaan oli vielä valinnanvaraa, kelle nahkansa möi.
No, työnantajan soittopyynnön jälkeen päädyin Säterille.Harrihan siellä oli ollut, vanhempi mies kun on.Harri teki omassa ammattiosatossaan pitkän putken eri tehtävissä puheenjohtajuudesta alkaen tylyyn loppuun asti.
Aikanaan tiemme erosivat, kun lähdin kuusen varjoon yhtyneille.Elämä on siitä ihmeellinen yhtälö, että ay-kuviot yhdistivät minun ja Harrin uudelleen firmojen vaihtaessa omistajia.
Kemianliiton hallinnossa Harri ehti vaikuttamaan jokusia vuosia,sen jälkeen tuli minun
vuoroni.
Harrin vaikutuskanavat paranivat oleellisesti hänen päästyään kaupunginhalitukseen.
Olen todella mielissäni, että "nuori"mies pääsi paikkaan joka hänelle kuuluu.
Itse en äänestänyt Harria, vaan laitoin option tulevaisuuteen.Hyvä Kaisa.....
Esko Räihä, Kemianliiton liittovaltuuston edustaja.