tiistai 1. syyskuuta 2009

Toivoa on taas

Eilisessä kaupunginhallituksen kokouksessa Leppälän koulun remontointihanke oli esillä puheenjohtajan käytettyä otto-oikeuttaan kasvatus- ja opetuslautakunnan aiemmin tekemään surkeaan päätökseen. Hallitus kumosi lautakunnan päätöksen ja saattoi Leppälän koulun remontointihankkeen taas liikkeelle. Lisäksi päätettiin antaa konserniohje Sointulan Keskus Oy:n hallituksessa ja yhtiökokousedustajina toimiville edustajille edistää Sointulan keskuksen nykyisten koulu- ja päiväkotitilojen saneerauksen toteuttamista.
Päätös syntyi äänestyksen jälkeen numeroin 6 – 3. Päätöstä vastusti Kokoomus, taas kerran. Kokoomus on hallituksessa ja lautakunnassa kaikin tavoin koittanut jarruttaa ja hankaloittaa Leppälän koulun remonttihanketta. Tuolla arvottomalla pelillään Kokoomus on saanut aikaan monta hankalaa tilannetta lapsille, lasten vanhemmille, koulutoimelle kokonaisuudessaan ja väittäisinpä, että samalla on kaupunkimme maine mansikkapaikkana ryvettynyt.
Onneksi selkeä enemmistö hallituksessa ajattelee myös sydämellään eikä pelkästään taskulaskimella.
Lapsillamme on taas toivoa Toivo-puolue Kokoomuksesta huolimatta.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten tämä Kokoomuksen änkyräsiiven änkyröinti sopii Kokoomuksen imago- ja mielikuvamarkkinointiin? Onko rahat loppuneet, kun mainostoimisto ei enää ohjeista?

No ehkä vaalien alla sitten musta selitetään valkoiseksi ja lapsillekin löytyy Kokoomuksessa jälleen ystäviä.

Entä nämä tuuliviiripuolueet, jotka lautakunnassa ovat toista mieltä ja hallituksessa toista mieltä? Kovin ovat periaatteellisia varsinkin tuossa takinkäännössä.

Anonyymi kirjoitti...

Kokoomus toimi järkevästi. Ei torpattu kouluhommaa, mutta piti saada eurot päätöksen tueksi. Sitä ei kukaan osannut kertoa. Avoin piikki syntyi, mikä on hyvän hallinnon aliarvioimista.