perjantai 11. syyskuuta 2009

Tosipersut

Kun ei Perussuomalaiset näytä joidenkin mielestä olevan riittävän junttimainen puolue, niin tosijunttien pitää perustaa oma puolueensa. Perussuomalaisethan ovat taiteilleet ollako vaiko eikö olla- kysymyksen parissa koko olemassaolonsa ajan. Persuille on perin vaikeaa näyttää samaan aikaan suvaitsevalta ja köyhien asiaa ajavalta puolueelta ja todellisuudessa olla samalla patavanhoillinen äärioikeistolainen populistiporukka. Persuihin on pesiytynyt melkoinen joukko kaikenkarvaisia realismista irtautuneita änkyröitä. Tuon sekalaisen seurakunnan keskellä sitten Soini yrittää näyttää edes jotenkin varteenotettavalta puoluejohtajalta. Nyt tuon ristiriidan hedelmänä on syntymässä uusi puolue, ”Muutos 2011”. Tuon puolueen ydinajatus lienee silkka rasismi, kaikenlaisten ulkomaanpellejen maahantulon vastustaminen. Tuota yksisilmäisyyttä sitten yritetään naamioida höpisemällä suoran demokratian lisäämisestä ja kaikenlaisella muulla kauniilla sanahelinällä. Nuo tosiperussuomalaiset lähtevät aatoksissaan kaiketi siitä, että kun maassamme ei ole yhtään rättipäätä, mutakuonoa, svedupelleä, kinkkiä tai ryssää, niin valtion talous on kunnossa, lama voitettu, kaikilla on töitä ja isänmaamme asiat ovat kunnossa. Voi jospa asiat olisivatkin noin yksinkertaisesti ratkaistavissa. Silloinhan meillä ei olisi hätäpäivää, koska epä-älyllisyydestään tunnettu hallituksemmekin sen olisi varmasti tajunnut.
”Isi meni duuniin, pani jutkun uuniin”-periaatetta koitettiin aikanaan EU-alueella soveltaa tunnetuin tuloksin. Tuo historiallinen yritys näyttänee edelleenkin innoittavan joitakin.
Ja sitten ennustus. Koska valtaosa suomalaisista suhtautuu vierasmaalaisiin varsin negatiivisesti, niin lienee todennäköistä, että tuo aitosoinilainen puolue tulee menestymään. Onneksi se menestys tulee olemaan pääasiallisesti poissa Perussuomalaisilta, ja osittain myös muilta porvaripuolueilta. Se onkin ainoa positiivinen asia tuota helppoheikkijoukkuetta arvioitaessa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Just joo kun saitte Soinin pelkäämään tulevan ministerinpallin menettämistä,Ts lipomaan vasurien ahteria .Onko nyt pelko perseessä että uusi puolue ei olekkaan yhtä selkärangaton kuin persut.

Anonyymi kirjoitti...

Yhden asian puolueet eivät Suomessa menesty. Esimerkkinä olkoon vaikka eläkeläisten puolueet, joiden kannatus on promillen miljoonasosaluokkaa. Soini voi nukkua yönsä rauhassa Rysselissä.

ps. Vasemmistoliitto ratsastaa kohti auringonlaskua. Katsokaa eduskuntaryhmää: ukkokerho. Missä ovat nuoret ja naiset?

Anonyymi kirjoitti...

mita olin etsimassa, kiitos