perjantai 10. lokakuuta 2008

Kaikki hyvin?

Luinpa tuossa aamutuimaan uunituoreen koskin demareiden lehdykäisen, Val(e)demarin.
Aika köykäiseltä hengentuotteelta lehti kokonaisuudessaan vaikutti. Ihan oikeista asioista lehdessä puhuttiin mukavan leppoisasti, mutta niin kovin ympäripyöreästi. Demarit taitavat tarkkaan varoa antamasta mitään konkreettisia lupauksia, ettei kukaan pääse myöhemmin vertailemaan annettuja lupauksia ja tehtyjä tekoja, niissä kun saattaisi ilmetä ristiriitaa menneiden vuosien tapaan.
Lehden sanoman voisi tiivistää vaikkapa näin: Koskissa kaikki on hyvin, turha narista, ja jos vähäistä korjaustarvetta ilmenee, niin me kyllä laitamme asiat kuntoon!
Mitäpä muuta valtapuolue voisi julistaakaan.. On totta, että koskissa monet asiat ovat paremmin kuin monessa muussa kunnassa. Totta on myös se, että mihinkään rinnan röyhistelyyn ei siltikään ole aihetta, ja että kehitys on kulkenut huonompaan suuntaan. Demareilla johtavana ryhmänä olisi ollut mahdollisuus jo aiemmin laittaa kuntoon nyt esiin nostamansa asiat.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä.
Demareiden valtakunnallisessa vaalimainoksessa poseeraavat eläkeläinen ja lapsi.
Näin halutaan esitellä ne kaksi ryhmää joita Koskissa on ainakin neljä vuotta kokopäiväisesti potkittu päähän.
Demarit hävetköön. Vaan eiväthän ne näy osaavan. Se on Jönni edelleen vaalimainoksissa mukana. Piiloutunut parran taakse ettei kukaan tuntisi.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä partajeesustelija kulkee myös maastopuvussa ettei liito-oravatkaan tunnista häntä