keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Se alkoi

Nyt se sitten alkoi, nimittäin ennakkoäänestys. Uutisissa juuri kerrottiin, että aavistuksen verran enemmän ihmisiä on käynyt ensimmäisenä päivänä äänestämässä neljän vuoden takaiseen verrattuna. Hyvä niin, toivottavasti sama tahti jatkuu.
Vasureitten ulkomainosten suhteen täällä koskissa on ollut vastoinkäymisiä. Ei niitä tuhrittu eikä rikottu ole, ainakaan vielä, mutta paperivalinnat ja painotyö ei oikein ole mennyt ns. putkeen. Ensin valittiin liian ohut paperi, joka nuhraantui ja haalistui kastuttuaan. Seuraava painos oli kyllä erinomaisella paperilla, mutta värit levisivät kosteudesta. Toivottavasti tämä kolmas kerta onnistuu. Joku on varmaan jo saattanutkin ihmetellä, että missä vasureiden mainokset. Tai ehkä ajatella, että Vasurit ovat niin varmoja voitostaan, että poistivat jo ulkomainoksetkin.. Todennäköinenhän voitto toki on, mutta varmuus siitä saadaan vasta 26. lokakuuta.
Muistakaa äänestää. Muutoin ei muutosta koskin nykymenoon saada.
Ja oikea numerohan oli 132 !

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Liekö ollut vasuri, joka varmisteli vaalivoittoanne viemllä kokonaisen kokoomuksen vaalimainoslevyn mainostelineestä.Toivottavasti se sai hyvän kodin.
Kiitos myös postistasi, joka putkahti luukustä. Mukavaa oli lukea, että kaikista teeseistäsi voidaan olla samaa mieltä myöskin täällä oikealla. Kumikohan on toistaan lainannut? Ennakoikohan se hyviä päätöksiä uudelta valtuustolta.
koti.mbnet.fi/eerovee