tiistai 21. lokakuuta 2008

Sopivat entiset

Paikallislehteä ei näköjään kiinnosta nykyisten Tervasaaren luottamusmiesten mielipiteet, koskapa pitää haastatella koko sivun verran entistä pääluottamusmiestä ja entistä osaston luottamusmiestä, joka ei ole enää edes töissä tehtaalla. Ehkä he lehden mielestä ovat sopivia ja lausuvat oikeita mielipiteitä. Ja onhan nyt vaalitkin.. Olisi ollut kohtuullista kysellä myös istuvan pääluoton tai muiden nykyisten luottamusmiesten mielipiteitä, heilläkin varmaan olisi ollut jotain ajankohtaista sanottavaa.
Onneksi oma pieni kirjoitelmani julkaistiin päivän lehdessä. Näytti olleen aika paljon muitakin kirjoituksia. Demaritkin toivovat koulurauhaa Pia Hännisen suulla. Miten käynee koulurauhan, kun hallitus vaalien jälkeen päättää Eerolan koulun kohtalosta? Veikkaan, että huonosti. Veikkaan myös, että demarit hallituksessa äänestävät koulun lakkautuksen puolesta.
Kohta pitää mennä Koiton aukiolle kertomaan Vasemmistoliiton ilosanomaa kahvin kera.
Ilosanoman levitys jatkuu Vasurin jaon muodossa. Sitten pitääkin mennä töihin, että aasialaisen sijoitusyhtiön köyhät omistajat saavat päivittäisen riisikuppinsa ja pankki palkkapäivänä osuutensa.

Ei kommentteja: