lauantai 25. lokakuuta 2008

Nyt odotellaan

No, niin. Nyt on kaikki esitteet jaettu. Vinkkejä oikeasta äänestysnumerosta pitäisi olla kohtuullisen laajalti näkyvillä. Huomenna selviää, paljonko kuntoilusta oli hyötyä. Toivottavasti koskilaiset vaivautuvat äänestämään, luvatusta sadesäästä huolimatta. Jos eivät sen vertaa vaivaudu, niin toivottavasti ovat sitten edes narisematta seuraavat neljä vuotta.
Koskinverkossa Säterin yt-neuvottelut puhuttivat. Joitakin kirjoittajia näytti närästävän se, miksen heti kertonut palstalla neuvotteluista. Kerroin kyllä blogissani neuvottelujen alkamisesta heti samana päivänä kun siitä tiedon sain. Olisiko minun muka pitänyt laittaa nettiin kaikille mahdollisille keskustelupalstoille asiasta tietoa? Närästää vähän sekin, että jotkut eivät näytä ymmärtävän, tai haluavan ymmärtää, ettei henkilöstön ja työntekijöiden välisistä neuvotteluista ole tapana netissä selostuksia julkaista. Säterin työntekijät ovat asia erikseen, heidät on pidettävä ajan tasalla. Eikä tässä vielä ole paljoa edes kerrottavaakaan. Sovittujen pelisääntöjen mukaisesti tiedotetaan sitten kun on tiedotettavaa.
Ensi yö onkin sitten tunnin pitempi kun taas palaamme oikeaan aikaan. Ikävää vain kun pitää olla töissä. Voi olla, että kohta sekin murhe on poissa…

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olet oikeassa.
YT-neuvottelut ovat myös eräs asia joissa on omat kirjoittamattomat pelisääntönsä. Misssään ei toki ole kielletty vuotamasta julki asioita esim. netissä.
Tuskin kuitenkaan kukaan älytön sinua kehtaa haukkua henkilöksi ,joka estää vapaan tiedonkulun.