tiistai 28. lokakuuta 2008

Oikeaoppiset

SKP Valkeakoskella sai 110 ääntä. Se on melko tarkkaan juuri sen verran kuin Vasemmistoliitto menetti. Aiemmissa vaaleissa Skp ei ole ollut mukana puolueena. Kommunistien Seppo Kuisma on ollut sitoutumattomana ehdokkaana Vasemmistoliiton listalla ja päässyt aina läpi. Nytkin näin olisi käynyt, mikäli hän olisi ollut listallamme ehdokkaana. Samalla Vasemmistoliitto olisi saanut yhden paikan enemmän. Se on suuri harmi, koska Seppo Kuisma on fiksu ja osaava mies. En tiedä kuinka sanoisin tämän kauniisti, mutta kommunistiveljemme vasemmalla menettelivät vähintäänkin typerästi. Oliko valtuustopaikkaa tärkeämpää saada Skp:n nimi näkyviin? Ilmeisesti oli. Nyt se paikka meni porvareille. Ilmeisesti se oli siten mieluisampaa kuin oma paikka omalle Skp:n miehelle. Kepun ja Kokoomuksen olisikin syytä tarjota Skp:lle kuohuviininhuuruinen illallinen. Peli toki tuli selväksi, enäähän ei ole perusteita nimitellä meitä vasureita kommunisteiksi. Se ei kuitenkaan paljoa lohduta.
Mikäli puhdasoppiset tosivasemmistolaiset Skp:ssa joskus haluavat palata maan pinnalle, niin lupaan ostaa heille matematiikan oppikirjan ja tarvittaessa joukostamme löytyy myös matematiikan taitajia opastamaan laskuopin alkeita. Siitä olisi hyvä aloittaa paluu tosielämään.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ehdottomasti olisi järkevää, jos nämä vasemmistolaiset puolueet toimisivat yhdessä. Eihän se silti tarvitsisi merkitä mielipiteiden kirjon kieltämistä.
Kannattaisi kuitenkin varoa tuota oppimestarimaista asennetta. Eiköhän tämä elämä ole kuitenkin itse kullekin jatkuvan opiskelun ja oppimisen prosessi. "Oppi ja ikä ja kaikki".
Eräs arvostamani henkilö on todennut, että tulisi lukea Hegeliä, Marxia ja Kauppalehteä, jotta pystyisi analysoimaan tätä kapitalismia. Ensin tulisi ymmärtää missä ollaan, jotta pystyisi sanomaan mihin pitäisi mennä. Siinä sitä haastetta näin aluksi.
Eikö muuten Vasemmistoliitto kieltäytynyt SKP:n vaaliliittotarjouksesta? Vai olenko aivan väärässä?

Anonyymi kirjoitti...

Tälläistä huhua minäkin kuulin. Kyselin minäkin mahdollisesta vaaliliitosta SKP:n kanssa jo ennen vaaleja. Muistaakseni Harrin kanssa puhuttiin asiasta. Hänkään ei tiennyt asiasta mitään. Oliko taas isot pojat tekemässä keskenään päätöksiä!
t Leila

Anonyymi kirjoitti...

Jos Harri loukkaannut siitä että meitä vasureita rinnastetaan kommunesteihin. Olet varmaan valmis siirtymään silloin oikealle, demareihin. Vaikka siellä taidat enemmän viihtyäkkin, oikeistovasuri!

Anonyymi kirjoitti...

HUH HUH...TAAS KARKASI MOPO JA PAHASTI.EIPÄHÄN OLE UUTTA