keskiviikko 8. lokakuuta 2008

Perushelppoheikit

Koskista löytyy paljon ihmisiä, jotka haluavat muutosta nykymenoon. Eikä varmasti syyttä.
Muutosta todella tarvitaan. Muutoshaluisia löytyy varsin paljon etenkin siitä joukosta, joka ei yleensä äänestä. Enkä sitä ihmettele, he kun ovat niin monesti pettyneet tyhjiin lupauksiin.
Eivät kaikki ole pettureita, ja juuri siksihän heidän nimenomaan kannattaisi äänestää. Perussuomalaisten reppavat puheet ja asioiden yksinkertaistaminen purevat moniin asioita seuraamattomiin. Totuus ja teot näyttelevät silloin vähäistä roolia. Jos se nykymenoon kyllästynyt ja osin äänestämättömien joukko haluaisi todellista muutosta, niin silloin heidän pitää äänestää Vasemmistoliittoa, eikä suinkaan seurata mukavia puhuvia helppoheikkejä.
Tämä nähtiin taas eilisessä kasvatus- ja opetuslautakunnan kokouksessa, jossa Perussuomalaisten ehdokas Kamppari oli valmis tyhjentämään Eerolan koulun oppilaista, siis käytännössä lakkauttamaan koulun. Sorrilassa muutama viikko sitten käydyssä suuressa koulukeskustelussa Perussuomalaisten edustaja Nurmo kertoi haluavansa säilyttää kouluverkon nykyisellään.
Olenko harhainen, vai onko tässä oikeasti jotain ristiriitaa Perussuomalaisten sanojen ja tekojen välillä?

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olet Harri oikeassa. Jos täsmällisiä ollaan Kampparin nimen perässä on lyhenne sit. vaikka onkin perussuomalaisten listalla. Kun on sit. niin saa kait sitten tehdä mitä itse haluaa omistakaan joukoista piittaamatta.
koti.mbnet.fi/eerovee